9.12.07

Taso noussut huikeasti

Näissä blogeissa ja nettisivuissa on se hieno puoli että ne tuovat mukanaan rutkasti joutavaa spekulaatiota, statuksen nousua ja samalla ponkaiset huomattavasti todellisuutta kovemmaksi jätkäksi. Näin helppoa mahdollisuutta nousta tähdeksi oman maailmani taivaalle ei millään sovi jättää käyttämättä. Olenkin todennut että olen pitänyt kynttilääni vakan alla aivan turhan kauan.

Todetaan siis vain ilmoitusluontoisesti että olen astunut aivan uudelle tasolle urheilijana. Sain perjantaina uudet treeniohjeet ja luvan aloittaa tehokkaamman harjoittelun. Marssin tänään voimani tunnossa Kumpulan salille ja tein syväkyykkyjä niin että tanko notkui. Oli pirun helppoa ja kevyttä. Pohjeliikkeetkään eivät tuntuneet missään ja niitä sai tehdä satamäärin. Puhumattakaan koordinaatiotreenien ällistyttävästä kimmoisuudesta.

Lopullisesti tason nousu kirkastui illalla seuratessani Vantaan Energia-areenella lentiksen Suomen Cupin loppuottelua. Aikani katseltuani Tiian lentisvuosien poikaystävän touhua Piivolleyn vaihtopenkillä totesin että on se taso noussut huikeasti tulevan vaimonikin osalta.

No, hiukan on pakko ottaa sanojaan takaisin. Se tangon notkuminen johtui heikosta liikkuvuudesta ylävartalossa ja suomalaisen männyn 2mm vuosikasvusta. Ihan erään löysäleukaisen seurakaverini tasolle en aivan vielä hyvästä yrityksestäni huolimatta yllä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home