20.11.07

Salitreeniä ja kuntopyörää

Uskomatonta kuinka hauskalta kuntopyörän polkeminen voi tuntua! Lauantaista alkaen sitä on annosteltu nousujohteisesti aloittaen 5min pätkästä. Eilen jo 2x30min höystettynä kuntopiiriliikkeillä. Joka kerta polkemisen jälkeen on kiristettävä sidettä - kertoo siitä että verenkierto elpyy ja turvotus vähenee liikunnan ansiosta. Eipä olisi uskonut että liikunnan iloa täytyy hakea kovimman kautta.

Salitreeniä Kumpulassa on takana jo 3 kertaa pulska tunti puolitoista kerrallaan. Pitkiä sarjoja kestovoimaa laitteilla ja pienillä painoilla; pakara-takareisilaite on leikatulle jalalle loistavaa treeniä! Ehkä se tästä... vaikka oikea pohje onkin jo vajan kahden viikon aikana menettänyt ympärysmitastaan 2-3cm terveeseen jalkaan verrattuna.



Liekö lihasten hupenemista vai mitä kun painoa on rapiat kymmenkunta voirasiaa vähemmän kuin vuosi takaperin? Tänään mentiin jo alle 69kg:n ihan heittämällä ja kotiin tultiin suklaalevyt ja croisantit repussa jottei ulkomuoto ala liikaa kestävyysurheilijaa muistuttamaan. Rajansa valehtelullakin.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home